TyyliTalent Clothing

TyyliTalent Clothing on suomalainen vaatebrändi, jonka perustajana ja suunnittelijana toimii esiintyjänä ja yrittäjänä tunnetuksi tullut Aatu Itkonen.

TyyliTalent-mallisto on uniikkia, Suomessa tehtyä käsityötä, jonka materiaalit ovat tarkkaan valittuja. Laadukas kevätmallisto sisältää Bomber-takin ja t-paidan, joiden yksityiskohdat tähtäävät ylellisyyteen.

Tutustu tuotteisiin ja tilaa omasi:

Bomber-takki

Hinta: 220,00 €

Materiaali: 97 % puuvillasatiini, 3 % elastaani
Väri: Tummanpunainen
Logo: rinnuksessa logo
Koot: S, M, L, XL
Pesu: Käsinpesu

Upea, uniikki ja Suomessa käsintehty bomber-takki, joka sopii niin ulos kuin sisätiloihin. Tummanpunainen puuvillasatiini tuo takkiin erottuvuuden ja raikkauden. Takin kruunaa paitsi rinnuksessa oleva kohokuvioinen nahkainen logo, myös näyttävät hihataskut ja napakka resori.

Toimitusaika 1-3 vrk. Postin kulku tai pyhäpäivät voivat myös vaikuttaa toimitusaikatauluun.


T-paita

Hinta: 55,00 €

Materiaali: 95 % puuvilla, 5 % elastaani
Väri: Musta
Logo: rinnuksessa logo
Koot: S, M, L, XL
Pesu: 30°C

Upea, uniikki ja Suomessa käsintehty T-paita oversize-muotoilulla. Lähes 100 % puuvilla tuntuu mukavalta päällä ja sopii monenlaiseen käyttöön. Punaiset yksityiskohdat, kuten resori, tuo ylellisyyden ja erilaisuuden tunteen.

Toimitusaika 1-3 vrk. Postin kulku ja pyhäpäivät voivat myös vaikuttaa aikatauluun.


Tarina

TyyliTalent sai alkunsa, kun brändin perustaja Aatu Itkonen halusi ostaa itselleen näyttävän ja laadukkaan punaisen Bomber-takin. Mieluista ei kuitenkaan löytynyt ja niinpä takin suunnittelu ja teettäminen oli ratkaisuna ainoa jäljelle jäänyt vaihtoehto. Syntyi idea: Miksi markkinasaatavuuteen ei tehtäisi muutosta?

Tyyli, muoti ja laadukkaat materiaalit ovat myös aina olleet yrittäjälle tärkeä osa itseään. Määrätietoinen asenne ja yrittäjähenkisyys ovat aina vieneet häntä kohti unelmiaan ja vaatebrändi TyyliTalent Clothing onkin kirsikka kakun päälle.

Yhteystiedot

TyyliTalent Clothing

Yhteistyöt, tapaamiset, sovitukset: info@tyylitalent.fi tai lomake.

    Toimitusehdot