Suositukset

Haluatko kertoa oman kommenttisi Aatusta? Voit tehdä sen tästä.

Aatun humoristinen taikashow upposi hienosti aikuisyleisöön Kouvolassa 15.9.2023 – pomonikin nauroi vedet silmissä! Kollegat käytävillä ovat jälkikäteen kehuneet show’ta ja sitä, kuinka se kruunasi henkilöstömme infopäivän. Kiitos!

– Yritystilaisuus 15.9.2023 Kouvola

Kaikki ennalta sovitut asiat piti ja Aatu teki päivästämme musiikin kannalta täydellisen. Sai myös muilta vierailta kehuja. DJ-Aatullekin välitin suuret kiitokset.

– Häät 9.9.2023 Somero

DJ-Aatun kanssa kaikki sujui hienosti! Aatu oli joustava ja hänen kanssaan oli helppo sopia yksityiskohdista juhliin liittyen. Kaikkiin kysymyksiin sai nopeasti vastaukset.

– Häät 9.7.2022 Herrala

Aatun kanssa työskentely oli sulavaa ja mutkatonta. Nuoren yrittäjän luonne näkyi etenkin innokkaassa työotteessa ja joustavuutena. Aatuun sai myös aina hyvin yhteyden. Juontajana hän oli joustava ja otti tilanteen haltuun myös silloin, kun aikataulut olivat kortilla. Aatulla on osaamista isoillekin estradeille ja urallaan edessä varmasti monia loistavia tapahtumia!

– Minna Selkälä, Tapahtumatuottaja, Spotlight Jyväskylä 2019

Aatu on taitava, reipas ja ennen kaikkea lahjakas tyyppi! Humoristinen taikashow sai erinomaista palautetta reilu sadan hengen juhlissa Helsingin Kaapelitehtaalla.

– Seurapiirijulkkis Marko Björs

Aatu Itkosen taikaesitys oli mukaansa tempaava ja yleisön huomioiva. Oli hienoa tavata innostunut yrittäjä. Heitä Suomi tarvitsee. Kiitos Aatu!

– kansanedustaja Paula Risikko

Aatu juonsi valtakunnallisen Suomen Lasten Itsenäisyysjuhlan Helsingin Säätytalolla ja hänen kanssaan kaikki sujui kivasti ja vaivattomasti. Aatu otti homman haltuun ja oli perehtynyt annettuun materiaalliin ennen tapahtumaa, mistä olin todella iloinen. Erinomaista duunia!

– Iina Pihlman, Event Manager / Factor Nova

Teimme Aatun kanssa yhteistyötä Yllivieskan Ready4Bisnes -tapahtumassa. Aatu juonsi tilaisuuden erittäin ammattimaisella otteella ja supliikilla ulosannillaan – nuoresta iästään huolimatta. Hyvä Aatu!

– Tubettaja Zone VD

Aatu kävi Bäkkäri-ohjelmassamme ja kertoi työstään esiintyjänä mielenkiintoisesti. Kohtaaminen ja juttutuokio hänen kanssaan oli aurinkoinen ja rento. Aatulla on langat hyvin käsissään ja hän ansaitseekin hauskan haastattelun lisäksi kiitokset jouhevasta sekä nopeasta yhteydenpidosta.

– Valtteri / YleX

Yhteistyö kanssasi oli erittäin mukavaa. Vieraan ihmisen kanssa työskentely on aina hieman outoa aluksi mutta mielestäni yhteistyö dokumentin kuvauksen merkeissä lähti heti lämpimästi käyntiin. Olit läsnä kameran edessä ja vastasit kysymyksiini hyvin päivän edetessä ja tarjosit myös omia ideoitasi. Oli kiva myös seurata sivusta kuinka otit somen haltuun. Sulla on vankka visio omasta henkilökuvastasi. Kiitos mukavasta päivästä!

– Media-ammattilainen ja dokumentaristi Jussi Kurkimäki

10 pistettä! Ammattimainen käytös yllätti iloisesti meidät kaikki! Esitys oli hyvä, otit yleisön hyvin mukaan ja laitoit merkille, kellä on valmiuksia mihinkin osallistua. Erityiskiitokset tulivat kehitysvammaisen huomioimisesta. Jatka samaan malliin!

– Kymijoen Hoiva ry

Kiitos aivan upeasta illasta! Otit hienosti eri-ikäisen yleisösi huomioon ja osasit rakentaa ohjelman niin, että yleisö lähti helposti mukaan!! Ohjelmasi oli hauska, rento, yllätyksellinen – juuri sitä, mitä toivottiinkin.

– Marja-Terttu Riihelä / yllätysjuhlat Pilkanmaalla