Lisäpalvelut

Taikashow’n ja juonnon lisäksi Aatun kautta on mahdollista tilata myös muita lisäpalveluja.

Laitathan kaikki yhteydenotot lisäpalveluihin liittyen sähköpostitse osoitteeseen info@aatuitkonen.fi.

Trubaduuri Anni Okka

Anni Okka on 16-vuotias trubaduuri Kouvolasta. Hän on opiskellut pianon- ja kitaransoittoa Pohjois-Kymen Musiikkiopistossa, soittanut useissa bändeissä ja käynyt koulunsa Kouvolan Musiikkiluokilla. Trubaduurikeikkoja Anni on tehnyt kolmen vuoden ajan erilaisissa tilaisuuksissa. Anni sopii niin syntympäiville kuin firman juhliinkin!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Mentalisti Jarin ja taikuri Aatun räjähtävä yhteisshow!

Mitä tapahtuu, kun yhdistetään mentalismi, taikuus ja kaksi huippua nuorta esiintyjää? No, räjähtävä, energinen ja huumorin täyteinen koko perheen mukaansa tempaava show! Tämän kaksikon esityksessä esitellään taikuutta monipuolisesti kaikkine showelementteineen ja musiikkeineen. Kysy lisää ja tilaa Aatun ja Jarin yhteisshow nyt erikoishintaan osoitteesta info@aatuitkonen.fi

DJ-hommat

Aatu Itkonen tuo tilaisuutesi myös hullaannuttavaa DJ-musiikkia, asiakkaiden toiveita kuunnelen! Tarvittaessa paikalle tuodaan myös kokonainen laadukas äänentoistojärjestelmä. Keikka voidaan hoitaa myös duona, jolloin illan kruunaa ihan oikea ”DJ-kaksikko”. Aatulta ja Juho Oksalta löytyy rutkasti kokemusta teattereista, ravintoloista, yökerhoista, hääuhlista ja jopa pienimuotoisilta musiikkifestivaaleilta.

DJ-keikka pitää sisällään myös valoja ja pienimuotoista showtekniikkaa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Valo- ja videokuvauskaksikko Aatu ja Jari

Kaipaako yritykseesi uuttaa nuorekasta ilmettä mainoskuvien ja -videoiden muodossa? Jari Hynynen on nuori kouvolalainen moniosaaja, joka on erikoistunut videoiden tekemiseen ja tuottamiseen. Yhdessä me olemme tehneet lukemattomia projekteja niin netti-tv sarjoista yrityksen somekuviin. Kauttamme saat mainosvideoosi myös juontaja-näyttelijän, Aatu Itkosen. Aatun vuosien tuoma kokemus esiintyjänä, suunnitelmallisuus ja media-alan koulutus takaavat erottuvan mainosvideon yrityksellesi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Esiintymisen ja markkinoinnin verkkokurssi

Kuulostiko otsikko tylsältä? Sitä se ei ole! Verkkokurssin pitävät nimittäin energiset, innostuneet ja menestyneet 19-vuotiaat nuoret esiintyjät, Aatu Itkonen ja Jari Hynynen. Tässä kahden tunnin kurssilla käydään läpi nuoren näkökulmasta muun muassa vinkit oman osaamisen mainostamiseen ja hyvään esiintymiseen. Kurssilla tutustutaan myös sosiaalisen median saloihin ja nähdään käytännön esimerkkejä somepostauksista ja someanalytiikasta. Kurssi pidetään Teams-palvelussa. Ja mikä parasta, tätä parin tunnin kurssia pitävät tämän päivän nuoret, jotka ovat ajan hermoilla nykypäivän markkinoinnista – onhan esimerkiksi Aatu aloittanut itsenäisesti esiintyjän uran jo 13-vuotiaana.

Seuraavat kurssit: (tulossa tammikuussa 2021)

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Hyvinvointivalmentaja Tiina Hakio

Tiina Hakio on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja liikunnan alan ammattilainen yli 25 vuoden kokemuksellaan. Kaipaatko arkea aktiivisemmaksi? Potkua työssä jaksamiseen? Entä rentoutta keholle ja mielelle? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat selkeät vastaukset ja vinkit Tiinan innostavalla luennollaan. Tilaa Tiina puhumaan yritysporukallesi tai tapahtumaasi hyvinvoinnista – se muistetaan varmasti!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vuokrauspalvelut

Voit myös vuokrata Aatun kautta valot ja savukoneen.

– Savukone FX1200

– Ibiza DJLIGHT80 LED -valot x 2 (yhdellä jalustalla 4 lamppua)

Kysy rohkeasti tarjous: info@aatuitkonen.fi tai 044 206 5125

Jos sinulla on taitoja, joita haluaisit tarjota tilaisuuksiin ja tapahtumiin, otathan yhteyttä: info@aatuitkonen.fi.