Lisäpalvelut

Taikashow’n ja juonnon lisäksi Aatun kautta on mahdollista tilata myös muita lisäpalveluja.

Laitathan kaikki yhteydenotot lisäpalveluihin liittyen sähköpostitse osoitteeseen info@aatuitkonen.fi tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Juontajaduo Jari Hynynen ja Aatu Itkonen

Jari Hynynen on nuori kouvolalainen moniosaaja, joka on erikoistunut videoiden tekemiseen ja tuottamiseen. Jarilla on kattavat verkostot alan ihmisiin ja yrityksiin nuoresta iästä huolimatta. Jarin supliikki ulosanti, rohkea oma-aloitteisuus ja tilannetaju takaavat onnistumisen.

​Yhdessä me saamme tuotua tapahtumaasi uutta ilmettä ja ennen kaikkea rentoutta. Meiltä ei nimittäin vitsit lopu!

Kysy lisää ja ota yhteyttä – me hoidamme loput!

Hyvinvointivalmentaja Tiina Hakio

Tiina Hakio on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja liikunnan alan ammattilainen yli 25 vuoden kokemuksellaan. Kaipaatko arkea aktiivisemmaksi? Potkua työssä jaksamiseen? Entä rentoutta keholle ja mielelle? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat selkeät vastaukset ja vinkit Tiinan innostavalla luennollaan. Tilaa Tiina puhumaan yritysporukallesi tai tapahtumaasi hyvinvoinnista – se muistetaan varmasti!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Trubaduuri Anni Okka

Anni Okka on 15-vuotias trubaduuri Kouvolasta. Hän on opiskellut pianon- ja kitaransoittoa Pohjois-Kymen Musiikkiopistossa, soittanut useissa bändeissä ja käynyt koulunsa Kouvolan Musiikkiluokilla. Trubaduurikeikkoja Anni on tehnyt kolmen vuoden ajan erilaisissa tilaisuuksissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ääniteknikko ja DJ Juho Oksa

Juho Oksa on nuori tamperelainen media-alan opiskelija, joka on erikoistunut äänitekniikkaan. Nuoresta iästään huolimatta Juho on tehnyt yhteistyötä Valkeakosken kaupunginteatterin kanssa ja ollut äänentoistossa pienimuotoisilla festivaaleilla ja yleisötapahtumissa.

Juho tekee äänentoiston lisäksi myös mielellään DJ-keikkoja! Keikalle Juho tuo tarvittaessa mukaan DJ-valoja ja pienimuotoista showtekniikkaa.

Tämän lisäksi Juho on tuottanut, äänittänyt ja miksannut muutamia virallisia musiikkijulkaisuja – onhan Juholla oma levykin! Juhon korkea motivaatio ja jo kertynyt työkokemus takaavat onnistuneen äänentoiston laadukkaalla laitteistolla.

”Lipitän kahvia vasta sitten, kun ei ole parempaakaan tekemistä ja hommat ovat valmiit.” – Juho Oksa

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Valo- ja videokuvauskaksikko Aatu ja Jari

Kaipaako yritykseesi uuttaa nuorekasta ilmettä mainoskuvien ja -videoiden muodossa? Jari Hynynen on nuori kouvolalainen moniosaaja, joka on erikoistunut videoiden tekemiseen ja tuottamiseen. Yhdessä me olemme tehneet lukemattomia projekteja niin netti-tv sarjoista yrityksen somekuviin. Kauttamme saat mainosvideoosi myös juontaja-näyttelijän, Aatu Itkosen. Aatun vuosien tuoma kokemus esiintyjänä, suunnitelmallisuus ja media-alan koulutus takaavat erottuvan mainosvideon yrityksellesi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vuokrauspalvelut

Voit myös vuokrata Aatun kautta valot ja savukoneen.

– Savukone FX1200

– Ibiza DJLIGHT80 LED -valot x 2 (yhdellä jalustalla 4 lamppua)

Kysy rohkeasti tarjous: info@aatuitkonen.fi tai 044 206 5125

Jos sinulla on taitoja, joita haluaisit tarjota tilaisuuksiin ja tapahtumiin, otathan yhteyttä: info@aatuitkonen.fi.