FAQ

Usein kysytyt kysymykset

Taikashow

Kuinka paljon taikashowsetti maksaa ja miten maksu hoituu?

Tarjous suunnitellaan tapauskohtaisesti tapahtuman tai tilaisuuden mukaan. Tarjouksessa huomioidaan tilaisuus tai tapahtuma ja sen ajankohta, työmäärä ja matkakustannukset.

Aatu toimii arvonlisäverottomana yrittäjänä ja esimerkiksi yritysten tai yhdistysten on helppo maksaa palkkio laskun kautta. Tarjouksissa on aina huomioitu kaikki osuudet. Tarjous, jonka saat, on lopullinen sisältäen kaikki kulut. Kysy tarjous!

Tarvitseeko Aatu esimerkiksi pöytää tai äänentoistoa?

Aatu tarvitsee pöydän (vähintään 70 cm x 70 cm) ja sopivan tilan esiintyä. Omaa äänentoistoa Aatulla ei lähtökohtaisesti ole, joten jos paikalla on enemmän kuin 40 henkilöä ja äänentoisto on käytettävissä, Aatu mielellään käyttäisi sellaista.

Kuinka paljon Aatu tarvitsee aikaa ennen esitystä? Onko Aatulla takahuonevaatimuksia?

Aatu tulee yleensä paikalle hyvissä ajoin, joten Aatu aloittaa aina tilaajan kanssa sovittuun aikaan. Silloin riittää esimerkiksi pieni tila, johon Aatu voi jättää esimerkiksi takkinsa ja jossa Aatu voi laittaa tavaransa vielä matkan jälkeen järjestykseen. Mitä ”takahuonevaatimuksiin” tulee, täysi vesilasi ja pieni purtava ovat aina esiintyjälle hyväksi, jotta tilaaja ja yleisö saavat mahdollisimman parhaan!

Millaista tilaa Aatu tarvitsee esitykseensä?

Tilan johon mahtuu hyvin pöytä ja Aatu. Yleisön ja Aatun välillä tulisi olla vähintään kaksi metriä tilaa, mieluiten enemmän. Ihmiset tulisi asetella eteenpäin Aatusta katsottuna, ei mielellään taakse eikä kohtisuoraan sivuille (180 astetta). Voit katsoa Aatun lavakartan, josta selviää sama grafiikan avulla.

​Onko Aatulla joitain promootio- tai pressikuvia, joita voimme käyttää markkinointiin?​

Kyllä. Medialle-sivulta löytyvät kuvat ja infot.

Juonto

Kuinka paljon juonto maksaa ja miten maksu hoituu?

Tarjous suunnitellaan tapauskohtaisesti ja siinä huomioidaan juonnon kesto ja ajankohta, työmäärä ja matkustelut. Maksu hoituu laskulla, joka tulee teille laskutuspalvelusta.​

Onnistuuko tapaaminen, jossa voimme keskustella juonnosta ja tapahtumasta?

Kyllä onnistuu! Aatu mielellään tapaa juonnon suhteen aina ennen keikkaa – mitä aikaisemmin ennen tapahtumaa, sitä parempi.​

Onko Aatulla joitain kuvia, joita voimme käyttää markkinointiin?

Kyllä. Medialle-sivulta löytyvät kuvat ja infot.

Tarvitseeko Aatu jotain juontoa varten?

Omaa äänentoistoa Aatulla ei ole, joten jos paikalla on enemmän kuin 40 henkilöä ja äänentoisto on käytettävissä, Aatu mielellään käyttäisi sellaista. Perus kapulamikrofoni on juonnolle varmasti kaikkein paras.​

Kysy rohkeasti tarjous haluamastasi setistä!